Bekijk het volledige profiel van doeke dobma en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

doeke dobma heeft 1 klassenfoto's en kent 52 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

Was meester van de derde klas....

Was meester van de derde klas. Mijn eerste 'eigen' klas met o.a. Peter Janmaat, Rene Gorter, Bennie en Rudie Kuper, Sandra Snijders, Ellen Vivié, Maria van Veluw. We zaten in het lokaal boven, keken uit op het Isseltseveld. Collega's: meneer Bijlsma (hoofd der school), Feike de Vries, Max de Boer, Siet Heupers, mevrouw Wells, Ursula Meyer. Nog een paar namen die me te binnen schieten: Rik en Nienke Priester, Robert Voerman, Fred Mantel, Louise Janmaat (zus van Peter), Alex en José van der Kooy.

2004, doeke dobma

in september 1976 begonnen als...

in september 1976 begonnen als onderwijzer in de vijfde klas. Opvolger van Henk Lesschen. Schoolreizen naar Barchem, de Witte Wieven. De meisjes die dan in het bos in het donker dicht bij de meester kwamen lopen (voor de gezelligheid). De musical van de zesde klas (groep 8)aan het eind van het schooljaar. Avondvierdaagse, schoolsportdagen, blokfluitlessen, schoolfeesten bij 15-jarig, 25-jarig- en 30-jarig bestaan. Heel veel kinderen in de klas gehad in de loop der jaren. Veel collega's zien komen en gaan. Ben nu groepsleerkracht in groep 3.

2004, doeke dobma

De school stond toen nog aan d...

De school stond toen nog aan de Schoolstraat. wiskunde van meneer Beeldsnijder, die altijd sigaretten bietste. Engels van meneer Nabring(???). Directeur meneer Walrecht. Duits van meneer Wayer, die feilloos uit zijn hoofd de bladzijde noemde van het grammaticaboek waar je een spellingregel kon vinden. Zat in de klas bij o.a. Aafke Drent, Betsy Kooistra, Koen Kool, Rein Bonnema, Geert Bos, Met de twee laatstgenoemden vormden we een bandje, The Teddy Boys, dat oefende in de loods van Bos. Ik was een van de redactieleden van de Alberda-schoolkrant, was voorzitter van de schoolvereniging.

2004, doeke dobma
?