Bekijk het volledige profiel van Doede Keuning en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Doede Keuning heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Tja, wat moet je daar nu over ...

Tja, wat moet je daar nu over zeggen. Een hele prettige school die begon met Juffrouw Roos. Haar mochten we om de beurt van de bus ophalen en daarvoor kregen we dan een rolletje pepermunt. Tot aan haar overlijden stuurde ze trouw verjaardagskaarten. Daarna Juffrouw Bos, was wel even wennen met draaien aan je orden en tikken met de liniaal. Meester Bos, streng maar wel rechtvaardig (denk ik). Daarna meester Bikker, dat was volgens mij mijn favoriet en die heb ik ook nog 2 jaar gehad. Het laatste jaar meester van der Scheer. Mijn grote vriend in die tijd was Ane Jan Glastra van Loon.

2004, Doede Keuning

zat in groep blauw. Was erg g...

zat in groep blauw. Was erg gezellig maar ik heb er werkelijk helemaal niets gedaan. Na 2 jaar leek het verstandiger om naar een school met meer leiding te gaan. De sfeer was heel bijzonder. Klassefeesten waren voor mij een openbaring en top. Van mijn klasgenoten destijd herinner ik mij niet veel mer. Een paar namen die nog zijn blijven hangen Arjen Oosterbaan, Kees, .... Mackaay, Carla en Betsie. Van de leraren weet ik nog Wiltschut, als onze klasseleraar, de juffen Den Dulk en Lycklema en nog onze creatieve geest de heer Mual.

2004, Doede Keuning

Volgens mij heb ik het wel red...

Volgens mij heb ik het wel redelijk naar mijn zin gehad op school. Het was gelukkig en kleine school, waar iederen elkaar wel zo'n beetje kende. Ik heb er weinig gewerkt en veel lol gemaakt. Als ik het mij goed herinner was het zelfs zo in het laatste jaar dat als we de klas uit werden gestuurd, we vervolgens bij de directeur op de kamer verder gingen met kaarten. Het heen en weer lopen tussen de Ganzemarkt, Hamburgerstraat, Janskerkhof en voor gym naar de sporthal in HC was ook wel bijzonder. Vele jaren later ben ik Arnold Janse weer tegen het lijf gelopen. Met hem hem heb ik destijds in de klas gezeten. Inmiddels zijn we zeer goede vrienden geworden. Verder heb ik in de klas gezeten met Ruud Plomp uit Breukelen, Peter(?) van Oostrom (de varkensboer uit Vleuten), Theo van Beek (Wijk bij Duurstede), Martien Jansse (goofie), Arie Huffels, Rene van Dongen, .... Stolwijk, Andre Goes, Lex Jongerius, Peter van Bezooien. De leraren die ik mij herinner zijn: Jufrouw Strom (engels), Butselaar (met zijn bulderende stem voor handelscorrespondentie en typen), Machielse, van Maarseveen en Peek. De congerge was mijnheer Beier.

2004, Doede Keuning
?