Ditte koelewijn

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ditte koelewijn en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 6

  Ditte koelewijn heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Een school die qua organisatie heel goed in elkaar zat.

  Een school die qua organisatie heel goed in elkaar zat. Voor mij was het wel even wennen. Weer een andere klas in een totaal andere stad. Mensen waren daar heel anders dan in het hoge noorden! Kan me niet meer herinneren wie er bij me in de klas zaten. Op zich waren het wel aardige mensen, maar ik kon daar gewoon niet aarden. Tijdens deze periode kwam ik tot de ontdekking dat dit toch niet de opleiding was die voor mij geschikt was. Kwam hier tot bezinning en realiseerde me dat ik maar eens goed na moest gaan denken wat ik nu wilde. Weet nog dat ik met een groep een toneelstuk ofzo in elkaar moest zetten.. verder kan ik me er eigelijk weinig van herinneren. O, ja een meid met een scooter die de hele tijd sigaretjes met me wilde roken. En mensen die op school aardig tegen je deden en je buiten school ineens niet meer kenden... Maffe tijd. Hierna eerst maar eens gaan werken bij Fooks in Den Haag. Heb daar twee jaar gewerkt en na assistent bedrijfsleidster wilde ik weer eens iets anders. Den Haag, aardige stad met een geweldig uitgaansleven, maar verder... Hierna twee jaar gewerkt als commercieel medewerkster bij een postorderbedrijf in Berkel en Rodenrijs. Leuke ploeg, maar eigenlijk was het een tussen station. Gesolliciteerd bij de Politie in Rotterdam-Rijnmond en aangenomen voor de opleiding tot hoofdagent. Ik werk in district 5 Rotterdam Noord in wijkteam Hillegersberg. Het is een hele leuke ploeg met veel jonge mensen. Tijdens de vier jarige opleiding zit je eigenlijk twee jaar op school en twee jaar in de wijk. Je gaat drie maanden naar school om te leren, waarna je drie maanden in de wijk werkt om je examens te doen. Hierna ga je weer naar school voor drie maanden om nieuwe theorie op te doen. Ben nu begonnen met mijn eindproject en hoop dit volgend jaar goed af te ronden zodat ik mijn diploma in ontvangst kan nemen.

  2004, Ditte koelewijn

  Het eerste wat in me op komt als ik aan deze school terug denk, is: wazig! Ik ben in het tweede jaar van school gegaan omdat ik naar Den Haag ging verhuizen.

  Het eerste wat in me op komt als ik aan deze school terug denk, is: wazig! Ik ben in het tweede jaar van school gegaan omdat ik naar Den Haag ging verhuizen. Aller eerst was het al een ontzettende verrassing voor mij dat ik bij mijn oude klasgenoot Denise in de klas kwam, daarmee had ik jaren op de Vrije School gezeten. Maar Sylvia vergeet ik nooit meer. Dat was in notime mijn beste vriendinnetje. Toen ik weg ging van school heb ik een kaart van haar gekregen met een persoonlijke tekst erop. Kwam er laatste achter dat deze nog steeds na jaren in mijn portemonai zit! Tweede jaar SPW in Scheveningen gedaan. Maar na al die jaren vraag ik me af: hoe zou het met Sylvia zijn... Mensen die ik me nog kan herinneren: Johan, Denise, Sylvia, Natalie, Annemiek, Wanda en vreemde docenten. Heb nog nooit zovaak in mijn leven gehaakt, geborduurd, getekend. En we moesten een keer met rolstoelen naar de stad om te kijken of het rolstoelvriendelijk was... hahahah Op zich wel gelachen.

  2004, Ditte koelewijn

  De eindreis, was helemaal top! Met z'n allen naar Portugal.

  De eindreis, was helemaal top! Met z'n allen naar Portugal. Toch mensen die ik al heel lang kende (sommige vanaf de onderbouw) die ik toch ineens op een andere manier leerde kennen. Nog steeds merk ik, dat veel vrije school mensen elkaar op dezelfde plekken opzoeken. Raar, sommige mensen noemen het een sekte, misschien omdat sommige banden zo hecht zijn. Leuk om na zoveel jaar weer in kontact te komen met klasgenoten! Twee jaar geleden Marcellien tegen gekomen. Was weer net zoals vroeger. Lijkt me geweldig om iedereen weer eens te zien. Ben benieuwd hoe iedereen er nu uit ziet en wat ze doen. Dus een reunie??? emailadres: ***********************

  2004, Ditte koelewijn
  ?