Bekijk het volledige profiel van dita rozema en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

dita rozema heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

we hadden juffrouw kleiwegt.he...

we hadden juffrouw kleiwegt.het was een heel lieve juf,maar ze kon ook heel streng zijn.er was een jongen in de klas die vaak niet wilde luisteren en die werd dan in de kast opgesloten.verder wilde ik veel in de poppenhoek spelen of in het keukentje. spelletjes deden we altijd in de hal,zoals zakdoekje leggen en joepie joepie is gekomen.

2004, dita rozema

veel in de clinche liggen met ...

veel in de clinche liggen met dijkdrenth, bijgenaamd de zeikvent.verder altijd veel lol in de klas met meneer van wijnen. meneer kuijt,de bruin,de jong dwongen bij iedere leerling respect af, dus ook bij mij.

2004, dita rozema

In de eerste en tweede klas ha...

In de eerste en tweede klas hadden we juffrouw brouwer,de derde juffrouw van der neut,de vierde meester guijt oftewel piet heb je bolle,de vijfde klas meester brouwer en inde zesdemeester de geus. Ik weet dat we een heel gezellige klas hadden. Iedereen speelde met elkaar en de groep was heel hecht.In de vijfde klas moest ik met dickie van duijn samen vaak versjes zingen voor de klas.

2002, dita rozema
?