Dirk van Vuuren

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Dirk van Vuuren en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Dirk van Vuuren heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  In mijn herinnering een prachtig schoolgebouw met een grote hardstenen trap centraal in de hal.

  In mijn herinnering een prachtig schoolgebouw met een grote hardstenen trap centraal in de hal. les van mevrouw Winterterp en meneer Trommelen. Aan de laatste heb ik weinig positieve herinneringen. Toen in n de zesde zat was meneer Prins (inderdaad met zijn NSU) net weg. De nieuwe "bovenmeester (Dullemond"?) was zo vervelend om bij een heel belangrijke europacup wedstrijd (Ajax - AC MIlan?) ons aan het werk te zetten terwijl hij zelf via een oortelefoontje zat te luisteren. Wat een vervelende man vond ik dat! Ik vergeet bijna meneer Hubertus ""Humpie". De enige docent die geregeld lijfstraffen toediende, of loopt de fantasie nu met mij weg? Harry van Rijn was in die tijd mijn beste vriend, al zat hij een klas hoger dan ik.

  Theo Thijssen, 1961

  een geweldige schooltijd gehad.

  een geweldige schooltijd gehad. Lessen Duits van Egberts, Wiskunde van Binkhuizen, Engels van Verwaal, gym van Akkerhuis (hakobal!). Danslessen op school (verplicht de tandeborstel mee) en een toneeluitvoering in de schouwburg van Gouda. Namen die ik mij nog herinner: Adri Flier, Johan Sietsema, Bertha Hordijk, Adrie Roos, Ton Houtman, Kees Versluis, Ellen Besseling en Willem Tijsterman. We hadden een geweldige concierge, zijn naam ben ik helaas vergeten. Een ander memorabel moment was toen er ineens twee(?) Amerikaanse meisjes in de klas kwamen. Dat gaf een behoorlijke schok. Die kenden allemaal leuke dansjes en spraken ontzettend grappig Nederlands. De wereld werd toen een beetje groter.

  prof. kohnstamm ulo (later ..., 1967

  ?