Dirk Van der Hout

Kent 23 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Dirk Van der Hout en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 11

  Dirk Van der Hout heeft 11 klassenfoto's en kent 23 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Ik had een hekel aan het naar school toe gaan.

  Ik had een hekel aan het naar school toe gaan. Zeker na 8 jaar (eerst LEAO, daarna MEAO), had ik het wel gezien. Het eindje fietsen ging uiteindelijk ook wel vervelen. Toch een hele goede tijd gehad. Van de leraren kan ik me niet veel meer herinneren (Mostert, Roos) De directeur, White (die zelf gekleurd was) die kan ik me nog wel herinneren: streng, maar rechtvaardig. Heeft me gelukkig niet van school gestuurd, toen het na wat rottigheid had gemoeten.

  2003, Dirk Van der Hout

  Herinneringen: 1.

  Herinneringen: 1. Lekker voetballen op het plein met een tennisbal. Geweldig! 2. Maandag-ochtend: liedjes zingen en bidden...daar had iedereen volgens mij een gruwelijke hekel aan. Ik zie het nog voor me: met alle leerlingen in kleermakerszit op de koude stenen vloer, Kumba-Ja zingend. Geen succes. 3. Juffrouw van Tright... Authoritair en niet makkelijk. Zij had op een of andere manier altijd een zwak voor mij. Ik alleen niet voor haar. 4. Klasgenoten: Jan en JAn (Wuijster en Mosterd), Willem van Balen, Yvonne, Nancy, Wim Moerman, Ria de Vos, Monique, Robert Geurts (volgens mij de slimste van het stel) en dan nog een meisje (mooie meid) dat heel goed kon dansen (Jazz Ballet). Maar haar naam weet ik niet meer.

  2003, Dirk Van der Hout
  ?