Bekijk het volledige profiel van Dirk Ulden en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

Dirk Ulden heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

San Francisco State is een ope...

San Francisco State is een openbare universiteit van een lager kaliber dan de Univerisity of California en is meer gericht op vak onderwijs. Ik heb daar voor een Master of Business Administration gestudeerd, gewoon om er achter te komen waarom MBAs altijd zo stoer doen. Het is een zeer interessante studie, niet te vergelijken met wat ingenieurs onder de knie moeten krijgen, maar een graad in bedrijfskunde is toch wel handig in een carriere.

2008, Dirk Ulden

Berkeley is de meest fameuze o...

Berkeley is de meest fameuze openbare universiteit in Californie; het is een van de tien University of California 'campuses' en nog steeds de beste. De University of California accepteert slechts een klein percentage van mogelijke studenten. Ik studeerde daar Industrial Engineering en Operations Research en kreeg mijn graad in 1974. Een van de moeilijkste studie perioden van mijn leven maar ik ben nog altijd trots op het feit dat ik met een marginale opleiding, voor Nederlandse begrippen tenminste, uiteindelijk het toch klaar kon spelen af te studeren van een wereldberoemde universiteit.

2008, Dirk Ulden

Ik moest na jaren gewerkt te h...

Ik moest na jaren gewerkt te hebben en in dienst te zijn geweest weer op nieuw beginnen met studeren. Ik stond ervan te kijken dat mijn MULO opleiding in Nederland toch wel een behoorlijke basis was, op het engels en wiskunde na dan.

2008, Dirk Ulden
?