Bekijk het volledige profiel van Dirk Nelemaat en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

Dirk Nelemaat heeft 2 klassenfoto's en kent 17 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Heb hele goede herinneringen a...

Heb hele goede herinneringen aan deze school, zowel de kleuterschool met juffrouw Sijdel, van de Heuvel en Noorderwier. De lagere school met juffrouw Straus (1e klas) Steenger (2e KLAS), juffr. Schuring,meester Beulenkamp, v.d. Rijst en Grootveld. Schoolreisjes waren het hoogtepunt van het schooljaar o.a Drievliet, Schiphol, Nijmegen met de trein, Klasgenoten: Dick Markus, Wim Scharroo, Wim v.d. Heiden, Cor van Duuren, Marjo v.d. Hoeven, Ineke den Hamer, Betsy en Dick Stuivenberg, Dick Enkelaar, Job Berghoef,Willie Parmentier, Beppie Ansems en zo kan ik nog wel even doorgaan! klassen van 40 en soms nog wel meer! Boodschappen doen onder schooltijd (sigaretten halen bij Koot voor meester van de Rijst!) Rita Hanssen zat twee klassen lager dan ik. Zij is nu 45 jaar mijn vrouw. dus veel gezamelijke herinneringen aan deze school!!

2003, Dirk Nelemaat

Een erg conservatieve school! ...

Een erg conservatieve school! Leraren: Wijnholt, Franken, Hilferink en Schrier, van Klingeren , van der Schoot. later juffrouw van der Horst, mevr. de Vreede-Varenkamp, de moeder van Mischa de Vreede, gym van Hazelhorst!!

2002, Dirk Nelemaat

Leuke school, praktijkleraren ...

Leuke school, praktijkleraren elektro: de Graaf, mechanisch: van Peursum. theorie: elektro van Vos en Zwarts. Nederlands en Duits van Pool. lokalen in een oude lagere school aan de thorbeckelaan met noodlokalen in de Oranjekerk en de kleuterschool aan de overkant. Praktijklokalen aan de Vinkenkade bij de Rode Brug. In 1966 werden de praktijklokalen aan de Columbuslaan in gebruik genomen. Klasgenoten (ik ben een keer blijven zitten in E1a) Wim Scharroo(Overleden), Gerrie Meehorst, Jan Veenendaal, Sjoerd van Zutphen, Sybold...., Henk Slaa uit Nijkerk, Jos Otten....

2002, Dirk Nelemaat
?