Dirk-Jan Lieuwes

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Dirk-Jan Lieuwes en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Dirk-Jan Lieuwes heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Vele herrinneringen die de bas...

  Vele herrinneringen die de basis zijn geworden van mijn verdere leven... klasgenoten zoals Frank Stam, Roland Hazert, Erik de Boer, Richard Imming, Yvonne van 't Hof, Bart-Jan Mulder, Pierre Schouten, Hank Reus, Simone Engel, Gerda Karels, etc, etc.. Ik was onlangs nog op de BB laan en zag dat de school is verdwenen. Flarden van herrinneringen als de sportdag (voetbal tegen de andere scholen), je eigen groente tuintje, knikkeren, de tandartsbus, samen met Gerda Karels gepest worden, zelf pesten, sliertik, werkweek in Alkmaar en op de fiets via de kaasfabriek er na toe.

  2006, Dirk-Jan Lieuwes

  Het 1e jaar veelal in de depen...

  Het 1e jaar veelal in de dependance Blekerskade geweest. Klasgenoten die zo door mijn hoofd schieten zoals Jimmy van der Vennen, George Verberne, Loes Scheffers, Anja ..., Anita Aarts en vele anderen. Andere klassen met Frits en de 3 B's. 4 hele fijne jaren als herrinnering aan deze school. Het 1e jaar kwam ik als jochie uit een klein dorpje (Obdam) naar de "grote" stad.... dat had wel impact op me. Ik hoop dat het iedereen goed gaat!

  2006, Dirk-Jan Lieuwes
  ?