Dirk Doeglas

Kent 0 personen

SINGLE
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Dirk Doeglas en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Dirk Doeglas heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De eerste jaren van mijn lagere schooltijd zat ik op de breeakker.

  De eerste jaren van mijn lagere schooltijd zat ik op de breeakker. De nutsschool de Gentiaan werd volgens mij in 1970 geopend, toen zat ik in de 3e klas bij juffie Visser. Later in klas 4 bij Uitert, klas 5 bij Bossema, en de 6e klas bij Bosch.

  Nutsbasisschool De Gentiaan, 1969

  Ik was vooral bekend als die jongen met dat hele lange haar en zat in klas: 1g, 2g, a3d, a3b, a4b1, havo4, havo5.

  Ik was vooral bekend als die jongen met dat hele lange haar en zat in klas: 1g, 2g, a3d, a3b, a4b1, havo4, havo5. Herinneringen? Ja, vooral dingen die buiten de les gebeurde … Zoals het eerste "zwemmen" op de fuifen en schoolfeestjes en wat later een of andere "dropping" waarvan ik me trouwens niet zo heel erg veel meer van herinner, behalve dan dat ik (onder invloed van een behoorlijke slok whisky van Bertje van der Sanden), toen we ergens bij niets vermoedende brave burgers de weg gingen navragen, dwars door een tuinhek gesprongen ben. En natuurlijk de door ons (a3d) zelf georganiseerde huifkartocht onder begeleiding (?) van Jack Zijlmans en André Boersma. Ik bleef vervolgens wel zitten. Het zou leuk zijn om eens een reünie te organiseren met de mensen die toen (1975) bij ons in de klas zaten. Wie kan mij aan de (email)adressen helpen van Monica Mulder, Karl Raaymakers, Hans van Loon, Pieter van Neer, Bert van der Sanden, Geert Hilbers, Monique van de Wielen, Monique Wentholt, Henriëtte Bliek, Marga …? en Sandra Contreras? Klasgenoten ik hoop van jullie te horen!

  Bisschop Bekkers College, 1973

  ?