Bekijk het volledige profiel van Dirk Dekker en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Dirk Dekker heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

In het begin kon ik maar moeil...

In het begin kon ik maar moeilijk wennen aan deze school. Vooral omdat het op de HAVE een stukje vrijer en makkelijker ging. Uiteindelijk m'n draai wel gevonden en ben dan ook bijna 2 jaar hier met plezier naar school gegaan. Wat wel grappig was is dat ik een paar jaar later een 'blauwe maandag' terug ben geweest op school om als 'hospitant' handelswetenschappen en economie II te geven aan HAVO en VWO. Vreemde gewaarwording om dan opeens in de lerarenkamer te zitten.

2004, Dirk Dekker

Na de lagere en middelbare sch...

Na de lagere en middelbare school nog enige tijd in Groningen gestudeerd, waar ik zowel de HEAO als de universiteit met succes heb afgerond. Na m'n studie en militaire dienst, ben ik gaan werken en wonen in Zoetermeer. Na een korte uitstap naar de bagger, werk ik nu in Utrecht. Een aantal jaren geleden ben ik m'n vrouw tegen gekomen en ben ik verhuisd naar Amersfoort. Wij hebben nu twee kinderen (jongen en een meisje).

2002, Dirk Dekker
?