Dirk Brouwer

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Dirk Brouwer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Dirk Brouwer heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Genoeg herinneringen aan deze periode.

  Genoeg herinneringen aan deze periode. Volle 1e klas waarin een hoop mensen bleven zitten. Hoe kon het ook anders met leraren als Huiser, Danninga, De Korte. In de volgende, kleinere klassen ging het een stuk beter en werd de gezelligheid een stuk groter. Klasgenoten uit die tijd: Eddy Woortman (mijn zwager), Derk Wierenga (zat ik in de 2e klas naast), Gerda Tillema, Jaap Kats (getrouwd met Gerda?) Ada Zuidema, Tineke Meier, Annete Hoving, Francis Bolt, Gezinus Mooibroek enz. In dezelfde periode was er een parallelklas met daarin o.a Auktje Alssema (ben ik al vanaf 1972 mee getrouwd) Jan Schierbeek, Jan Oudman, Jaap Mooibroek, Cor Kooi enz. Van 1964 herinner ik me nog goed de examenfeesten.

  Bilderdijk - ULO, 1960

  Het lijkt me leuk de herinneringen op te halen.

  Het lijkt me leuk de herinneringen op te halen. 25 jaar geleden was er een reunie en ik ben benieuwd of er nu weer zoiets georganiseerd wordt. Ik ben in het bezit van een foto van onze (5e?)klas met juffrouw Ten Kate (uit Stedum). Helaas is er toen geen foto van onze klas in het jubileum album opgenomen.

  school met de bijbel, 1954

  ?