Bekijk het volledige profiel van diny vandord en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

diny vandord heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Vroeger heette dit de Marnix k...

Vroeger heette dit de Marnix kweekschool en het adres was Mariaplaats .... Ik heb hier geleerd voor kleuterleidster, in mijn geval was het lijdster ik ben er in 't tweede jaar mee gestopt. Ik kan me niet zoveel mede leerlingen herinneren ene Janine uit Hedel, 'n meisje uit Geldermalsen., Alma en Monica, dan nog 2 meiden uit brabant, mooi, met donkere haren. Een surinaams meisje, Gea uit Leerdam of Meerkerk. Dool voor psychologie, Kapteijn voor Nederlands. Biologie werd gegeven door een leraar die de zomen van zijn broek met nietjes had vastgezet. Aardige man.

2003, diny vandord

Frans in de 1e klas Hr. Schrik...

Frans in de 1e klas Hr. Schrikkema die je gelijk wees op de scheuren in de achterste wand; dat kwam van leerlingen die hun huiswerk niet hadden gemaakt. Biologie/nederlands door Bert v.d Heuvel, die met ons meeging naar Parijs. Engels van Hr. Visser die tijdens een proefwerk kwam controleren of je geen spiekbriefje in je etui had, maar eigenlijk op zoek was naar snoepjes. Duits hr. Folkersma. De direkteur hr. Sieders gaf muziekles ging daar dan zo in op dat hij bijna van 't podium af viel. Natuurkunde hr. Langelund. Aardrijkskunde hr.Riebeek (Joepie !!) Wiskunde hr. Kroon (die met dat propje op z'n lip) Boekhouden/handelsrekenen hr. Klarenbeek (schatje) gym: Koedam Tekenen hr. Bergsma, ik heb er nog altijd spijt van dat we die toen zo hebben geplaagd, hij was echt heel aardig. En dan natuurlijk Hr. Borgstijn de congierge, fantastische man !. Leerlingen die ik me nog kan herinneren uit die tijd; Ineke Roosingh , Jolanda van Trigt,Marian Kiviet, Yvonne Sijbrands, Michel Kleij, Oscar Dijkgraaf, Roy ...., Majorie vd Ham, Kato Jurgens, Hans Richter, Gerard Lemaire, Annemieke (Dijkstra?) Wlma Sanders, Ellen Vermeulen.

2003, diny vandord

Juf Slee die de ondeugende kin...

Juf Slee die de ondeugende kinderen aan hun oor door de gang mee sleepte naar hr. Verrips, vreselijk mens. Lieve juf de Braaf. Ik kwam hier op school in de 4e, ik weet niet meer hoe die leraar heette, daarna in de 5e hr. Almekinders en als laatste hr. Verrips waarbij je als je vervelend was in het tv lokaal moest gaan zitten cijferen...ik droom er nog wel eens van. Leerlingen die ik me kan herinneren zijn Luuk de Leeuw, Carla Pot, Carla v.d. Rijs ik wet niet meer zeker of Ineke Roosingh en Jolanda van Tricht al op de Postma school zaten of dat ik die later heb ontmoet.

2003, diny vandord
?