diny van den eijnden

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van diny van den eijnden en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  diny van den eijnden heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb op het v.

  Ik heb op het v.d. Putt gezeten van 63-68 op de MMS. Mijn eerste klas was 1c, daarna in 2b met als klassedocent de hr. v. Moorsel. Daar heb ik nog een klassefoto van. De derde klas was 3b. Namen die ik me nog herinner zijn Mw. Sigmans (gym), Dhr. Trommar aardrijkskunde, Mw. v. Rossum, Dhr. Ad Jansen (frans). Uitstapje naar Parijs met de klas! De vierde was 4c. De 5e klas van 5b met als klassedocente Mw. v. Overbrugge. Ook daar heb ik nog een klassefoto van. Goede herinneringen aan de Phantoms, de schooldas, oliebollenbakken in de fietsenkelder etc.

  Van der Puttlyceum, 1963

  Ik heb nog een klassefoto.

  Ik heb nog een klassefoto. Leuke herinneringen aan de lift met persoonlijke bediening en radio. Enorme typesnelheden en steno, jammer genoeg heb ik mijn stenoboeken weggedaan.

  Philips secretaresseopleiding, 1968

  Mijn eerste leerjaar van 57-58 zat ik in de klas bij Mw.

  Mijn eerste leerjaar van 57-58 zat ik in de klas bij Mw. v. Aarle. Hoofd van de school was dhr. Flagge. In de 2e klas van 58-59 zat ik bij Mw. Grein. In de 3e klas van 59-60 was mijn juf Mw. v. Lith. Deze 3 leerjaren zat ik nog op de Maria Regina school in de Tellegenstraat. Daarna verhuisden de meisjes naar de Lievendaal aan de Joh. Buyslaan. Mw. Schoonen was daar hoofd van de school. In de 4e klas van 60-61 zat ik bij Mw. Peeters. In de 5e van 61-62 bij dhr. of mw. v. Kemenade en in de 6e bij het nieuwe hoofd van de school dhr. v. Engelen. Een leuke schooltijd, helaas ben ik de namen van de meeste klasgenootjes vergeten, behalve enkele vriendinnen zoals Wilma Coenen. Herma Lelieveld en Tilly Jansen.

  Lievendaal, 1957

  ?