Diny Singodikromo

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Diny Singodikromo en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Diny Singodikromo heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  dhr.

  dhr. Moonen was mijn klasseleraar. Marian Waslander (nu Vermaas) was mijn maatje. Bernard Groen daar werd ik altijd mee geplaagd. Tinek Roeleveld die naam zegt me iets. Ook dick Lind. Had hij geen blond haar?

  leao Pieter Langedijksraat, 1973

  een juf mijn lievelingsjuf heet volgens mij juf Aalberse of Aalbessen.

  een juf mijn lievelingsjuf heet volgens mij juf Aalberse of Aalbessen

  Kleuterschool De eerste stap, 1963

  directeur was dhr.

  directeur was dhr. smit. was ook een indische juf. later werd de gymzaal bijgebouwd.Congierge had altijd hulp van een van de leerlingen die niet mee gingen met gym of zwemles. Handwerken was niet het leukste vak toen. We kregen toen ook nog de schooltandarts in de klas. Henny en Sylvia die namen herinner ik me nog. Ze kregen veel straf. Anja Dekker die naam ken ik nog. Marjo, die woonde tegenover me. En Marja Wezenaar, was toen ook mijn buurmeisje en vriendin van mijn zus en ik. school is inmiddels afgebroken en nu staat er nieuwbouw. Een jongen herinner ik me ook nog hij heet Martin Schouten. Mijn meisjes naam is ook Schouten. Vele dachten dat we familie waren. Hij woonde toen op de groenezijde. Joke Egberts naam komt ineens weer in me op en niet te vergeten Sandra Veltman, die at in de pauze altijd samen met mij een appel, ze deed ook aan kunstrijden op de schaats. Dat waren nog strenge winters, gingen we schaatsen in de sloot, ze woonde bij het grote rond. Yvonne van de Werf, ik herinner je nog. Ingrid wijsman woonde in de zijdes.

  Hammarskjoldschool, 1965

  ?