Diny Looms

Kent 11 personen

NA
Woont in Den Haag

  Bekijk het volledige profiel van Diny Looms en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Diny Looms heeft 0 klassenfoto's en kent 11 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuke tijd op deze school.

  Leuke tijd op deze school. Namen die ik me nog herinner zijn Freja Wild, Jennie Hartgerink. De leraren Koppies, Seijens, Juffr. Vos (lerares engels), Goumans, Bakker.

  Christelijke Mavo / Mulo, 1959

  Ik herinner mij de onderwijzeressen Drost,Goelema, Boertien; onderwijzers vd Veen, Rietberg en Blömer voor handwerken Milo en een oudere dame (naam vergeten), die mooi wit haar had met regelmatig een paarse spoeling.

  Ik herinner mij de onderwijzeressen Drost,Goelema, Boertien; onderwijzers vd Veen, Rietberg en Blömer voor handwerken Milo en een oudere dame (naam vergeten), die mooi wit haar had met regelmatig een paarse spoeling. Ze waren allemaal heel streng, maar kijk op een goede schooltijd terug. In een klas zaten zeker 55 - 65 kinderen; soms waren klassen samengevoegd. Bij Blömer hebben we onze stembanden goed kunnen ontwikkelen. Veel zingen, dus. Knikkeren voor en na schooltijd voor de school, touwtje springen, hinkelen in het speelkwartier. Soms ijsvrij om te schaatsen; zwemvrij op een hete zomerdag. Geja van Baaren was een schoolvriendin, Ineke Sprang herinner ik me nog, Trudy Wassink, Herma Borger, Joan Bulder en nog velen meer.

  Koningin Julianaschool, 1953

  ?