Bekijk het volledige profiel van Diny Hendriks en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 9

Diny Hendriks heeft 9 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Ik herinner me juf.Willemsen (...

Ik herinner me juf.Willemsen (1e klas) die met een das om haar gezicht liep omdat haar verstandskies getrokken was. Juf Morel (2de klas) met die lange nagels waar ze je zo lekker mee bij de haren kon pakken als je een rekensom niet goed had gedaan. Juffrouw van Maanen (3de klas) zo'n lieve vrouw ! En dan juffrouw Hoedjes (4de klas)die met de liniaal langs de verwarming ging als de klas niet luisterde. Mijn vriendin toendertijd was Jettie Deken en Roosje. In mijn klas zaten Heleen Kruk, Annemarie Bayer, Nannie Nagelvoort, Diny Kok, Mandelon Hofwegen, Ineke kerkhof, Olga, Brigit Steemers Audrey. De rest zijn voor mij bekende gezichten maar ben naam even kwijt. Ik was over naar de 5de klas (juf.Kamminga). zie haar nog wel eens in oosterbeek. Wij zijn toen verhuisd dus ik heb nooit bij haar en mevr.Hoogstraten in de klas gezeten. Heb nog wel straf gehad van mw.v.d.Heiden. Moest boven in de hal staan met de jas aan. Daar waar altijd de schooltandarts kwam. Bbbbrrrrr.

2004, Diny Hendriks

Meester v.d.Heijden die mijn p...

Meester v.d.Heijden die mijn poezie-album afpakte en er vervolgens een heel mooi gedicht in schreef. Mijn beste maatjes waren Martin Visser en Tonnie Jansen.

2003, Diny Hendriks

Afdelingssecretaresse. Op muzi...

Afdelingssecretaresse. Op muziek typen op die oude typemachines met die paarse toetsen !!!!

2002, Diny Hendriks
?