Dinie Stout

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Dinie Stout en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Dinie Stout heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  School was destijds gevestigd aan de Parallelweg.

  School was destijds gevestigd aan de Parallelweg. De leerkrachten die ik mij nog herinner zijn juffrouw Spiekman, meester Woltering, meester Slot en meester Westerling en juffrouw Wennemars. Met een klasgenootje gingen we vaak op woensdagmiddag theedrinken bij juffrouw Wennemars en we hebben zelfs een keer pannenkoeken bij haar gegeten.

  De Bron, 1975

  Brugklas aan de Drostenstraat, daarna Churchillaan 2e en 3e jaar Atheneum en 4e en 5e jaar Havo.

  Brugklas aan de Drostenstraat, daarna Churchillaan 2e en 3e jaar Atheneum en 4e en 5e jaar Havo. Smale (Duits), Kroon (Engels), Blokzijl (Economie), Jansen (Frans), De Groot (biologie), Antema rectrix (een tang) en verder ben ik het een beetje kwijt. Vriendinnen Angelique Anbergen, Anja Zwols, Vera Koers, Esther Wilpshaar, Karin van der Veen en ik vergeet vast nog wel een paar.

  de Nieuwe Veste, 1982

  Statenschool was een verademing na de havo in Coevorden.

  Statenschool was een verademing na de havo in Coevorden. Minder regels en meer vrijheid. Nederlands van Aris Zomer. Hij was ook dekaan, dus regelmatig bij hem binnenlopen om over een eventuele verdere studie te praten; eigenlijk was het alleen maar omdat je dan koffie kreeg en een sigaretje mocht roken (ik herinner me een prijsbeker dat als asbak fungeerde). Maatschappijleer van Edzo op vrijdagmiddag; veel leerlingen taaiden tijdens de les af door te zeggen dat ze naar de w.c. moesten om vervolgens niet meer terug te keren in de klas. Ravestein gaf steno en meer namen van leerkrachten kan ik me zo niet meer herinneren. Ik trok toen veel op met Simone Vinke, Dianne Haan, Inez Platstra en Barbara Hiemstra.

  Statenschool-Emmen, 1988

  ?