Bekijk het volledige profiel van Dini van den Berg en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 10

Dini van den Berg heeft 10 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Ik heb maar een paar maanden o...

Ik heb maar een paar maanden op deze school gezeten, in maart kwamen wij in de Betje Wolffstraat wonen en in augustus ging ik naar De Starrenburg. Wegens ruimtegebrek op de Starrenburg (de school werd gemengd en er kwamen 3 1e klassen) hebben we de 6e klas hier een tijdje, ik weet niet meer of het een heel jaar is geweest, doorgebracht.

2004, Dini van den Berg

Ik woonde in de Wollefoppenstr...

Ik woonde in de Wollefoppenstraat 18 en ging in de Ketenstraat naar de kleuterschool. Het enige wat ik me hiervan vaag kan herinneren is dat we voor de trouwerij van de kleuterleidster met de hele klas naar het stadhuis zijn geweest.

2004, Dini van den Berg

Ik heb niet veel herinneringen...

Ik heb niet veel herinneringen meer aan de school. De kooklessen staan mij nog het meeste bij. 's-Morgens koken en OPETEN. Zat je om half 10 aan de spruiten. Deze vind ik nog steeds verschrikkelijk! Leraren uit die tijd die ik me kan herinneren: Mevr. Koch voor naailes (een aardige vrouw); Mevr. Lammers (Luypen) voor koken (niet mijn favoriet); Dhr. Schippers (met baard) van tekenen (strafwerk - 5 keer het reglement); Dhr. Wolterman (mochten we regelmatig eerder van naar huis); Franks (strafwerk - Het schaakbord); Yvonne Nasr, lerares Nederlands (de jongste van de school, volgens mij, in ieder geval de leukste leerkracht); Juffrouw "centenbak" Poot; Meester Overeem (pas van de kweekschool en weggepest) Bij het hoofd van de school, Mevr. Voerman, heeft mijn moeder nog jaren huishoudelijk werk gedaan en nog af en toe kontakt.

2004, Dini van den Berg
?