Ontdek PLUS

Dini Moreno Arroyo

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Dini Moreno Arroyo en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Dini Moreno Arroyo heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Dhr.

  Dhr. Oldenheuvel was wel mijn favoriete leerkracht. gym hadden we eerst van Dhr. van der Poel en later van Dhr Groener. voor handenarbeid hadden we mevr. Haverkort en koken en huishoudkunde Mevr.Vastert naailes eerst van juffrouw Rens en later van mevrouw Eekman speltjes pfpfpf en ze had de speldjes altijd in de mond. Meneer Sneep voor biologie en later was hij adjunct.mevr van Santen hadden we voor de tekenles.

  St. Monica, 1970

  Ik ben pas in de derde klas op school gekomen we waren van Nijverdal naar Almelo verhuisd.

  Ik ben pas in de derde klas op school gekomen we waren van Nijverdal naar Almelo verhuisd. Mijn goede vriendinnen in die tijd Martha Heijnen,Gabriëlle Hummels, Marijke Westen, eigenlijk had je wel heel veel contact met meer meisjes uit de klas. We hadden in de derde klas Juffrouw Pracht, 4de klas ik dacht zuster Fernando maar dat weet ik niet meer zeker, 5de klas Zuster Xaverie en in de 6de klas zuster Gabriëlle. Een echte schoolliefde was er niet want jongens en meisjes waren strikt gescheiden door een hoge muur met prikkeldraad.

  Egbertusschool, 1966