Dineke Woudenberg

Kent 18 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Dineke Woudenberg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 6

  Dineke Woudenberg heeft 6 klassenfoto's en kent 18 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  De Zinzendorf Mavo was een gezellige school.

  De Zinzendorf Mavo was een gezellige school. Klein en overzichtelijk. Herinner me meneer Brand voor Handelskennis. Ik vond hem ontzettend aardig en hij gaf goed les. Meneer van der Molen die zijn Dafje kort reed. Meneer van den Berg die je agenda tegen het schoolbord gooide als je erin zat te kijken. Baalde dan als het spiegeltje dat in mijn agenda zat kapot was. Meneer Marquart voor Frans. Ik ben nog steeds bevriend met Ria Stam, Helma Meier en Annelien vd Meijden. Helaas is Janneke vd Brink in 2010 overleden.

  2008, Dineke Woudenberg

  Ik heb alleen op de kleuterschool gezeten.

  Ik heb alleen op de kleuterschool gezeten. Herinner me Johanneke Wouterloot, Edith van Houwelingen, Roelie Zwiers. Lieve juffrouw Lamme(?). Ze trouwde op mijn verjaardag 7 februari. Mijn moeder heeft al mijn plak- en knipwerk bewaard uit die tijd. Ben nog op zoek naar het boek wat een jaar of zeven geleden is verschenen. Mijn vader Rijk Woudenberg staat er een paar keer in.

  2006, Dineke Woudenberg

  De eerste jaren zaten we alleen met meisjes in de klas.

  De eerste jaren zaten we alleen met meisjes in de klas. Het was een prima school waar ik met veel plezier aan terug denk. Weet nog dat Prins Willem Alexander werd geboren en wij blij waren met een vrije dag. Juffrouw Verwer vertelde dat het onze toekomstige Koning zou worden en dat het een belangrijke gebeurtenis was. Toen dacht je daar niet over na. In de 6e klas werden we gemengd met de jongensschool. Dat was wennen met een meester (Zwaan) voor de klas en veel leuke jongens. Peter Karssen, Sietse Brouwer, Luuc Kooijmans, René Hoogenboom. Herre Halbertsma. We hebben vooral in die 6e klas veel gezongen. Regelmatig met een bus naar Hilversum voor radio-opnames. In 1993 hebben we een zeer leuke reunie gehad. Nog eens doen?

  2003, Dineke Woudenberg
  ?