Ontdek PLUS

Dineke Smit

Kent 0 personen

DIVORCED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Dineke Smit en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Dineke Smit heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuke tijd gehad.

  Leuke tijd gehad. Vooral het bezoek in het 2e jaar aan Duitsland, met name het bezoek aan de drugskliniek en de televisie opnamen bij "Heute". Ik ben nog steeds goed bevriend met Sophie de Hollander.

  Tinbergen College MEAO (Tin..., 1983

  Leuke herinneringen aan deze school.

  Leuke herinneringen aan deze school. Kan me nog herinneren dat Beringer (ook wel bekend als Teringer) kwaad werd op ons en riep dat we het vieren van haar verjaardag wel op onze buik konden schrijven. Remco (bijnaam destijds: Rooie Roelie) tilde spontaan zijn shirt op en begon met schrijven. Vervolgens werd hij weer aan zijn oren de klas uitgesleurd. Ook herinner ik me inderdaad de spelletjes op het schoolplein, zoals het beruchte zoenetikkertje. Iedereen keek ook altijd uit naar de verjaardagen van Jasper Bessem. Zijn moeder maakte dan altijd zeer gezonde blokjes kaas maar wel met leuke kleine dingetjes erop die we aan een ketting konden hangen of waar je mee kon spelen. De noodschool op de Cromvlietkade kan ik me ook nog goed herinneren. Kleine Reneetje Janssen is trouwens niet zo klein meer. Ik heb hem nog wel een paar keer gezien.

  nicolaas beetsschool (voorh..., 1973

  Mijn 1e dansles, vele vrienden, een schreeuwende Regeer, "het rijk van Mahabier", het hondje van de engelse leraar, de valse piano en de vele teksten van The Beatles maar vooral Het Land van Maas en Waal.

  Mijn 1e dansles, vele vrienden, een schreeuwende Regeer, "het rijk van Mahabier", het hondje van de engelse leraar, de valse piano en de vele teksten van The Beatles maar vooral Het Land van Maas en Waal. Heel veel gelachen met Richard, Erik en Ilona.

  Dr. Anton Philips MAVO, 1979