Dineke Rebergen Flemming

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Dineke Rebergen Flemming en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Dineke Rebergen Flemming heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Heb op deze school gezeten tot de 4e klas, toen gingen wij verhuizen naar Leusden.

  Heb op deze school gezeten tot de 4e klas, toen gingen wij verhuizen naar Leusden. Van de leraren herinner ik mij meester Nederpelt ("pinkie") en van de leerlingen alleen Gerda Kieft. Een aantal jaren geleden is een reunie georganiseerd, waar ik helaas niet bij kon zijn.

  Ned. Hervormde School, 1965

  Ik kwam pas in de 4e op deze school, iedereen had toen al vriendjes en vriendinnetjes.

  Ik kwam pas in de 4e op deze school, iedereen had toen al vriendjes en vriendinnetjes. Ging wel om met Jeannette Reemst en NellySchreuder. In klas 4 meester Van Andel, van klas 5 ben ik even de naam van de meester kwijt, en in klas 6 natuurlijk meester Bos.

  de Loysderhoek, 1969

  best leuke tijd gehad.

  best leuke tijd gehad. Herinner mij, dat ik, samen met Jeanette Reemst, de enigen waren die niet rookten. Hadden een jonge klasseleraar, Rob Heidinga of zoiets, waar denk ik alle meisjes wel verliefd op waren. Hij verhuisde naar Eindhoven meen ik. Thermoshuizen was inderdaad een verhaal apart. Moest altijd de meisjes hebben die een panty aanhadden (vaak na de les niet meer !). Vorig jaar bij de reunie heb ik trouwens weinig klasgenoten gezien. Dat was jammer.

  Chr. Mavo Leusderweg, 1972

  ?