Bekijk het volledige profiel van Dimitry Smit en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 45

Dimitry Smit heeft 45 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

1 jaartje schoolmuziek gedaan....

1 jaartje schoolmuziek gedaan. Veel geleerd, was echter niet gemotiveerd genoeg om de professionele muziekkant op te gaan. Tis nu uiteraard nog wel een grote hobby van me.

2002, Dimitry Smit

Leuke tijd. John Peters was in...

Leuke tijd. John Peters was inderdaad toen een van de 4 lentoren van klas 1d! Zelf ben ik ook nog lentor geweest toen ik in h4 en h5 zat. Onmisbaar om te zeggen is de muziekperiode. Lekker jammen in lokaal 11. Frans Oomes vond het vast niet errug dat ik een valse sleutel had van het lokaal en van de vleugel! Leuke tijd gehad met de band Pat on the Back die hier is ontstaan en helaas nu uit elkaar is. Ben nog bezig met het digitaliseren van tapejes. Les gehad van: Herr Quackelstein, Elly Dijkshoorn, Hilbrand Bruyning, Lex Kamminga, Loes Valkenburg, , Kok, Albert v Dijk, Peter vd Zwaal, Steehouwer, mevr vd Berg, Jan Hendriks, Piet van Miert, Petri. Ken ook nog: Barendregt, Terschelling, Oostenrijk wintersport, Putten, en de tuin van Hendriks waren goede excursielocaties. Moeten ze absoluut blijven doen!

2002, Dimitry Smit

Meester Zegers was de hoofdmee...

Meester Zegers was de hoofdmeester. Inge Deichmann ging later naar Spijkenisse of Hoogvliet om daar een school te besturen. Verder les gehad van Renee Stevensz(geeft nu Nederlands op een middelbare school), Peter Donn, Ed Simonis, Doortje met de blokfluit. Peter Cools heb ik geen les van gehad, maar ken ik wel. Het doet nog steeds zeer als ik langs de woningen wandel waar ooit die leuke school heeft gestaan. Afbraak van jeugdherinneringen. Musical: De allerlaatste nieuwsshow.

2002, Dimitry Smit
?