dikky broers

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van dikky broers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  dikky broers heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ik zat op de kleuterschool ach...

  Ik zat op de kleuterschool achter de Kerk. Ik ben in 1959 verhuisd naar A"dam. De herinnering die ik aan deze school had, was dat ik samen met m'n nicht Huisje Luik [Nu Huisina] erop zat en dat we straf kregen omdat we elkaar met een potlood in het oog staken.

  2005, dikky broers

  ik zat bij Atie? Joke Verhoef,...

  ik zat bij Atie? Joke Verhoef, Ria Leijen,Marian, donate groenwoud jfr. Heida,Bechtold,Kloosterboer,de gymleraar die overleden is [Zijn naam weet ik niet meer] en een juf die helemaal overspannen van ons is geraakt naam? en wij werken 1B boevenklas genoemd door jfr Heida.

  2004, dikky broers

  mr brand ik dacht 3e klas ben ...

  mr brand ik dacht 3e klas ben ik teruggezet naar de 1e omdat ik heel erg moeste laggen toen hij zijn aanwijsstok doormidden sloeg op het bord. mr wagenmakers, die het ijs voor mij brak toen wij net in A'dam woonden en ik verzoop in deze stad. piano en zingen, jfr hoeksel met rood haar, mr vd laan die dwars door de kast trapte,omdat hij boos was op klasgenoten die spijkers achter de auto van de gymleraar hadden gezeten daarom niet met schoolreisje mochten. jfr. Prijs,jfr Adriaanse. Klasgenoten Jenny Bosje Olga Brouwer,Ansje Licht,Rudy Heimel,[woont bij mij in L'stad]Reina Boshuizen, Ties Huizinga,Alphons? Fransje Brus meer kan ik me zo gauw niet herinneren,ik ben de zus van Henk,Jaap en Wally Broers

  2004, dikky broers
  ?