Bekijk het volledige profiel van Dik van der Leeden en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

Dik van der Leeden heeft 2 klassenfoto's en kent 95 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Independa (vice-voorzitter) in...

Independa (vice-voorzitter) in 1970. Met Yvonne Nolet, Ton Keppel, Jan Hoogendorp, Annel Hulscher. We organiseerden toen veel feesten: Livin'blues, the Flag, Rob Hoeke enz. De werkweek in Apeldoorn.(ik had natuurlijk mijn gitaar weer eens bij mij)Die hele unieke klas met Hans Jansen, Dennis en Annemiek Langeraar, Jacqueline v.d. Knaap, John Halkes, Wicher Oranje(dat is nu m'n zwager, Arnold Steenbergen, Rob Keukens enz. Waanzinnige onordelijke economielessen van Meerburg. "Jongens, mag ik nu wat zeggen".

2002, Dik van der Leeden

Mijn eerste klas die ik anderh...

Mijn eerste klas die ik anderhalf jaar heb gehad. De musical van de Melkunie: 2000zoveel. Moe, moe, zo ontzettend moe....enz. M'n opoe heeft een melkkoe enz.enz. En wat dacht je van de avondvierdaagse elk jaar! Irene, Erwin, Monique, Monica, Joost, Jan, Richard, Theo, Martin, Annabel, Yvonne, Henriette, enz. Oh ja, en dat jaar dat ik aan mijn been geopereerd was. Ik heb geloof ik alle kaarten nog op zolder. Hier begon ik mijn loopbaan als "meester". Ik woon nu in Woudenberg, werk nog steeds in het onderwijs, maar nu als afdelingsleider in het Speciaal Voortgezet Onderwijs in Amersfoort. Dag oud-leerlingen! Ik zie ze allemaal nog voor me!

2002, Dik van der Leeden

Meester Rotmensen,iemand die t...

Meester Rotmensen,iemand die tot mijn stomme verbazing gewoon lekker met de jongens stoeide. Ronald v.d. Toorn, Jan Verheul, Gerrit Buitelaar, Jim van der Put, Hans Smeenk. Van de Merwe die met zijn kop tegen de grootste klok van de Dom van Utrecht liep tijdens een schoolreisje. (Terwijl hijzelf andere leerlingen had gewaarschuwd!)Op de terugweg zat hij de hele tijd met een zakdoek tegen zijn hoofd. Afscheidsavond van klas 6 deden we (als voorloper van de Playbackschow) the Beatles na. Ik had het voorrecht om op twee grote olieblikken te mogen slaan. Ik was dus de drummer: Ringo Starr.

2002, Dik van der Leeden
?