dik jol

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van dik jol en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  dik jol heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  van 1961 - 1965 4 dagen werken 1 dag naar school volgens het leerlingstelsel voor boekdrukker werkte toen bij drukkerij wattez in de badhuisstraat op scheveningen.

  van 1961 - 1965 4 dagen werken 1 dag naar school volgens het leerlingstelsel voor boekdrukker werkte toen bij drukkerij wattez in de badhuisstraat op scheveningen. vanaf ca. 1967 tot 1970 avondschool voor offsetdrukker werkte toen bij drukkerij ten hagen slachthuiskade vanaf 1972 gewerkt als hoofd van de offsetkamer bij accountantskantoor moret & limperg, later ernst & young heb daar de huisdrukkerij opgezet, en er 35 jaar gewerkt tot 1 december 2007 en ben vervroegd op 62 jaar met pensioen gegaan

  HAAGSE GRAFISCHE VAKSCHOOL, 1961

  Kwam in de 1e klas,klasseleraar weet ik niet meer, wel de leraren traas,tichelaar(dikke tich)jfr v.

  Kwam in de 1e klas,klasseleraar weet ik niet meer, wel de leraren traas,tichelaar(dikke tich)jfr v.d. starre,wolfswinkel die later met jfr v.d. starre is getrouwd. namen van klasgenoten weet ik niet meer zo. alleen loes van egmond zeg me nog wat,en dan mijn maatje henk rostohar die woonde in de markensestraat en waar ik altijd mee ging vissen op het zuiderhavenhoofd. weet iemand waar hij is.zag op deze site de naam van harry blokdijk die ook in de helmstraat opschool zat,en daar mijn naam noemde of is het een andere dik jol.ik heb de school verlaten in december 1959 en ben gaan werken in een drukkerij op de badhuisstraat. ik ben dik jol en woonde op het"eiland"( henk rostohar moet dat wel weten)later verhuisd naar de pluvierhof(duindorp)toen naar de hoekerstraat(dorp)vandaaruit ben ik getrouwd en woon nu in rijswijk heb 2 kinderen al het huis uit en twee kleinkinderen.zijn er nog oudklasgenoten die mij kennen dan hoor ik dat misschien wel.

  Chr. MULO-school, 1957

  ?