Dieu-Donnée Janken

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Dieu-Donnée Janken en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Dieu-Donnée Janken heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Feesten, Augustinus, feesten.

  Feesten, Augustinus, feesten

  Universiteit Leiden - Facul..., 1993

  Het keten in de klas, vooral met de zittenblijvers bij de katecheselessen van meneer Heijnens.

  Het keten in de klas, vooral met de zittenblijvers bij de katecheselessen van meneer Heijnens. De handenarbeidlessen van juf Brand met hond Verhaegen; de muzieklessen van Stalmeijer en de bijzondere tekenlessen van 'kun je even een boodschap voor me doen'Marx; het schoolcabaret; de yogalessen van Houben; touwtje springen voor een punt bij Seuren; de gezellige schoolreizen en de tussenuren waarbij de coffeeshop(in de normale zin van het woord) of de snoepwinkel van Meerssen onveilig werden gemaakt.

  Stella Maris College, 1986

  De kerkliedjes bij juffrouw Obers en haar Mariabeeld in de klas.

  De kerkliedjes bij juffrouw Obers en haar Mariabeeld in de klas. De dropjes van juffrouw Janssen als je zoet aan het lezen was. De wandelingen naar het bos met meneer Luijten; het ''gevorderde'blokfluitgroepje met juffrouw Quadvlieg; sneeuwbalgevechten met de jongens op de speelplaats, trefballen en slagbal(gaaf), het kerstspel(elk jaar hetzelfde), de schoolrevue aan het eind van de zesde klas en nog veel meer goede herinneringen. Veel gelachen.

  Sint Joseph-, 1978

  ?