Dieneke Lam

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Dieneke Lam en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Dieneke Lam heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De lagere school vond ik niet leuk vooral de lessen van Staal waren veschrikkelijk werd ook achter in de klas gezet,omdat ik niet de snelste was, dat is op de huishoudschool toch wel beter gegaan en ging daar met sprongen vooruit, heb daarna nog de kinde

  De lagere school vond ik niet leuk vooral de lessen van Staal waren veschrikkelijk werd ook achter in de klas gezet,omdat ik niet de snelste was, dat is op de huishoudschool toch wel beter gegaan en ging daar met sprongen vooruit, heb daarna nog de kinder en jeugd verzorging gevolgd en een tijdje in de gehandicapte zorg gewerkt, ben getrouwd, bejaarde helpster geworden en toen er kinderen waren huisvrouw geworden, kreeg 3 dochters de oudste 23 de middelste 18 en de jongste 15 jaar. Wij hebben sinds 2002 een eigen interieurbouw bedrijf waarik de administratie run samen met mijn man.

  Twee stromen school, 1966

  Heb de KvJv gevolgd en kijk met plezier terug op deze tijd, heb daarna in de gehandicapte zorg gewerkt en na mijn trouwen ben ik bejaardehelpster geworden dit heb ik gedaan tot er kinderen kwamen, toen huisvrouw geworden, tot 2002 toen zijn mijn man en ik

  Heb de KvJv gevolgd en kijk met plezier terug op deze tijd, heb daarna in de gehandicapte zorg gewerkt en na mijn trouwen ben ik bejaardehelpster geworden dit heb ik gedaan tot er kinderen kwamen, toen huisvrouw geworden, tot 2002 toen zijn mijn man en ik een eigen interieurbouw bedrijf begonnen en ik doe daar de administratie. Ben getrouwd met Gradus en wij hebben 3 dochters, de oudste is 23 jaar, de middelste is 18 en de jongste 15 jaar.

  Elisabeth Ter Braak Vieters..., 1976

  de school was heel leuk, ook de muziekles met Wouter Blankers volgde ik met plezier, want zingen deed en doe ik nog steeds graag, zit al 30 jaar op een koor.

  de school was heel leuk, ook de muziekles met Wouter Blankers volgde ik met plezier, want zingen deed en doe ik nog steeds graag, zit al 30 jaar op een koor. Naailessen daar heb ik nog steeds plezier van eerst les van juffrouw Hart en later van mevr. Dijkstra. En natuurlijk niet te vergeten mijn vriendinnen, daar heb ik nog steeds goede herinneringen aan, Mechie, Kea, allemaal meiden uit grote gezinnen, geweldig vond ik dat.

  Prinses Irene school, 1972

  ?