Bekijk het volledige profiel van didi van denelsaker en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 12

didi van denelsaker heeft 12 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

een om nooit te vergeten schoo...

een om nooit te vergeten schooltijd; mijn klas houdt nog steeds om de 5 jaar een reunie: en iedereen blijft komen, geweldig. De laatste reunie die we in de Prinsentuin hielden hebben we afgesloten met een kort bezoekje aan concierge Boorsma (niets veranderd de man en hij herkende ons nog allemaal)

2003, didi van denelsaker

Ik heb geweldige herinneringe...

Ik heb geweldige herinneringen aan de Telemann I en vooral d ejaren waarin meester Kolleman mijn meester was. Een zeer actieve en creatieve man: bijvoorbeeld hebben we onder zijn leiding een heel toeneelstuk gemaakt en gespeeld van Shakespeare en daarvoor alle decorstukken enzo gemaakt. Ik was de vertelster en mocht de witte bontstola om van de moeder van Fred Jelsma; We hebben de uitvoering gegeven in zalen Schaaf volgens mij. Wat ik ook altijd onthouden heb zijn de schoolreisjes naar boer Postma in Appelscha. Namen van kinderen uit mijn klas die ik me nog herinner: *Jetty van der Noord (mijn beste vriendinnetje) *Magdaleen Huizinga (heb ik nog steeds kontakt meer) *Carolien ??: las altijd Karl May boeken en haar vader was direkteur van de Leympf fabriek, zodat we alstijd ijs kregen bij haar verjaarspartijtjes * Fred Jelsma * Dickie Dijkshoorn * Greetje (woonde tegenover school en had een hele grote zolderkamer; haar opa en oma woonden in Vries en ik ben een keer met ze meegeweest daartoe en toen hebben we kruisbessen geplukt mee namen schieten me nu niet te binnen, maar ik ga vanavond even in mijn fotoboek kijken dan herken ik ze vast allemaal weer

2003, didi van denelsaker
?