Dicky deWit

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Dicky deWit en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Dicky deWit heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Veel kattekwaad uitgehaald en tóch mijn diploma gehaald! Groetjes aan alle oude klasgenoten.

  Veel kattekwaad uitgehaald en tóch mijn diploma gehaald! Groetjes aan alle oude klasgenoten.

  2003, Dicky deWit

  Wat een mooie tijd was dat.

  Wat een mooie tijd was dat. Aardige leraren, (vooral meester Blankenstijn en juffrouw Belle). Ieder jaar weer leuke klasgenoten. Ik ging om met Karel van Egmont, Joop Vlug en Tonnie van Brienen. Alhoewel dat natuurlijk per schooljaar veranderde. Verder kan ik me nog veel namen herinneren zoals bijv. Leo Boele, Jopie (de karate-kit) van Doorn, Jerry Bradwolff (waarmee ik ook op judo zat), enz. enz..... Ik weet nog goed dat ik in deze lagere school-periode helemaal smoorverliefd was op Shirley Houweart en later op Diana Heijmenberg. Die was voor mij in die tijd écht de mooiste van de klas. Het is met beide meisjes overigens nooit iets geworden hoor, ha ha. Maar ach ja..... Zo gaat dat toch op die leeftijd? Groeten aan iedereen.

  2003, Dicky deWit

  Errug gezellige school.

  Errug gezellige school. Leuke klasgenoten, aardige docenten, (op een paar na dan...) Ook herrinner ik me nog de geweldige klassefuiven met veel leuke meisjes. Heerlijk die goeie ouwe tijd. Ik denk er altijd nog met veel plezier aan terug. Helaas mocht dit feest voor mij niet al te lang duren. Met dank aan Juffrouw Gerritsen en Juffrouw Adriaanse! Groetjes aan iedereen van toen.

  2003, Dicky deWit
  ?