Bekijk het volledige profiel van Dick Wolschrijn en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 12

Dick Wolschrijn heeft 12 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Het adres was: kattenburgertus...

Het adres was: kattenburgertussenstraat 4-8 (zie foto). Kan mij er niet zo veel meer van herinneren. Ook wel grote en kleine juffraouw Olsen. (De kleine was dacht ik het hoofd). ik kan me ook nog herinneren dat de dag altijd begon met gebed en dat dan een van de juffrouwen op en bankje in de gang de ceremonie leidde.

2008, Dick Wolschrijn

De eerste klas was juffrouw Me...

De eerste klas was juffrouw Melk de klassedocente. In de tweede klas mijheer de Bruin (als je een onvoldoende had moest je het proefwerk door je ouders laten ondertekenen.)in de derde klas zat ik bij mijnheer Jansen. Dat was wel curieus, want hij was ook mijn leraar op de lagere school geweest. En tot slot in de vierde klas mijnheer Veen, de directeur van de school. Verder herrineer ik mij nog mijnheer Korrelboom,(meetkunde): een vrolijke vent, mijheer Veldhoek ( engels, geschiedenis): gooide altijd met krijtjes, Juffrouw Dekker (engels): vond ik niet zo aardig, Mijheer "Hannes" van der Zijde (engels): een nogal aanwezig type en mevrouw Veen (Duits): een heel vriendelijk mens.

2008, Dick Wolschrijn

De eerste drie jaar zat ik in ...

De eerste drie jaar zat ik in de klas bij juf Reininks (als ik het goed schrijf) een nogal strenge en aanwezige dame. Wel een goede onderwijzeres denk ik. De laatste drie jaar zat ik bij meester Jansen. Die was helemaal nieuw en begon op onze school. Het was een school waar veel gebeurde: aan veel activiteiten deden we mee: muzieklessen, museumbezoek, schooltuintjes, klaar -over' drie daags schoolreisje in de 6e klas etc.Ik herinner het me als best en leuke school.Het meest herinner ik mij de mensen met wie ik zes jaar in een klas heb gezeten: Henk Dirks, Simon de Rooi,Robbie v.d. Putten, Rudy Last, Jimmie Ketting, Tonia Wouda, Corrie Schulte, Coba Belmer, Bep van dijk.

2008, Dick Wolschrijn
?