Bekijk het volledige profiel van Dick Weekhout en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 4

Dick Weekhout heeft 4 klassenfoto's en kent 19 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Voor de gemeentepolitie Alphen...

Voor de gemeentepolitie Alphen aan den Rijn zat ik in klas 26. De directeur Scholten en de inwonende adj. Lichteringen (goed zo m'n jong) kan ik me nog goed voor de geest halen. Van 7 tot 9 's avonds verplichte studie met een leraar als surveillant. Ik heb alle hoeken en gaten van de school als studieruimte gebruikt. De leraren waren korpschefs en (hoofd)inspecteurs van omliggende korpsen en uit Utrecht. Zes boeken van Stapel en de Koning doorgeworsteld en heerlijk gesport met de legendarische Johnny Hoogewaard.

2005, Dick Weekhout

Leraren met gezag: Van Lingen...

Leraren met gezag: Van Lingen, Van Hetzelfde, Hofstede, Stiglius, Schenk, V.d. Pal, Meijer, Verschut en Schipper. Medeleerlingen: Evert Stoppelenburg, Arie Cammeraat, Piet Burger, Marry Zegers, Anneke Hoogendijk, Jan Vermeulen, Ge Eerland.

2004, Dick Weekhout

Ik zat de gehele schooltijd b...

Ik zat de gehele schooltijd bij meester Keuken in de klas met o.a. Maarten van Vreumingen, Willy de Jong, Willy Moppes, Betty Mul, Joost Nauta, Arie de Groot, Jannie van Vliet, Ina Stalenburg, Gerda IJsselstein, broer en zus Van Heeren, de broertjes De Hond, Ria Tax. Wanneer meester Keuken boos op je was kon hij je flink bij de oren pakken. Het was een leuke school met een apart handenarbeidlokaal en een eigen schoolkrantje. Het letterzetten deden we zelf en het voorblad was een kaars o.i.d.; de meerdaagse schoolreis naar Ons Honk in de Lage Vuursche weet ik me nog goed te herinneren. (zie bijgevoegde foto)

2004, Dick Weekhout
?