Dick Visser

Kent 0 personen

DIVORCED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Dick Visser en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Dick Visser heeft 11 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  kan me er niet veel van herinneren.

  kan me er niet veel van herinneren.De eerste 6 maanden werd gekeken welke richting je uit kon gaan,de volgende 6 mndn moest ik vaak naar de Technische school in Loosduinen en zat ik op Meer en Bosch het jaar uit te zingen.

  Determineerschool, 1963

  tja,buurtschool als je in de archipelbuurt woonde natuurlijk.

  tja,buurtschool als je in de archipelbuurt woonde natuurlijk.Ottolander hoofd,gaf aan de 6e les en woonde naast de school.Aan de overkant de winkel van Hulle,die als eerste een TV had en wij daar woensdagmiddag konden kijken.Toen was er nog een hek voor de speelplaats voor.Zat er met o.a. Arnold Verbrugge, Adje Koen,Rinus Wagenmaker,Wout van Lent.Juf Sonius had ik in de 4e.Hr Toet was er ook.

  Archipelschool, 1956

  Al heb ik die schooltijd altijd een gevangenis gevonden,toch waren er ook goede tijden.

  Al heb ik die schooltijd altijd een gevangenis gevonden,toch waren er ook goede tijden.Het kleine dictator'tje Nijhoff die je altijd bij te laat komen een som met 30 cijfers liet maken en waarmee je meestal wel een paar uur mee bezig was.Opvallend veel rijkelui's kinderen,zelfs kwam er een met een Porche.Veel voetballen met tennisbal op t schoolplein.Veel Mobylettes EEG en Puchs,ik maar een omgebouwde Berini.Smeenk de goede man, die altijd het slachtoffer was van pesterijtjes.Kwam hem laatst ,okt 2004,nog tegen en gaat nu in het Dreeshuis wonen.En het leuke is dat hij nog steeds dezelfde is als 35 jaar geleden.Mevr.Eicholz, die zelfs het klasseboek naar mij smeet,was ook een lief mens.De van der Werffjes,die apart uit hun ogen keken.Ach...eigelijk best wel een leuke tijd,al ken ik niemand meer uit die tijd.

  Haagsch Genootschap, 1964

  ?