Dick Verlee

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Dick Verlee en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Dick Verlee heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Mijn naam is Dick Verlee.

  Mijn naam is Dick Verlee. Geboren op 10-01-1939. Mijn eerste lerares van klas 1 t/m 3 was mej. G.Boneschanscher. Klas 4 en 5 de heer Janse (een indische meester) en in klas 6 stond het hoofd van de school voor de banken, de heer Tieleman. In klas 6 stond ook vaak een stagaire voor de klas, juffr. Baars, deze werd nogal door ons geplaagd, zelfs een keer zo erg dat ze huilend de klas uitrende. In diezelfde klas zat ook Wim Tieleman, de zoon van het hoofd. Ik trok veel op met Freddie Beugeling, Jan Roza, Eric Tasseron en Rob Mensink. Met deze laatste ben ik naar de Jac. P. Thijsse mulo in de Aucubastraat gegaan en ook nog met Bernhard Mosbach en Marietje Veldhuis. Voor een schoolliefde was ik toen te jong!

  2008, Dick Verlee

  avondschool van 1960 tot 1964, leraren; Liebe.

  avondschool van 1960 tot 1964, leraren; Liebe. Melsert(als er voetballen was op tv moest je in de stad avondopnamen maken), leerlingen: John Plesman, Hans Okel, Paul Satter, Inge ?(uit Rotterdam), Bob Wanders. Na school naar Tokkie's milkbar of de Wiener Konditorei. Een heel leuke tijd!

  2004, Dick Verlee

  leraren: hr.

  leraren: hr. Arendse, Oogjen, Verhage, Hagens, mevr. Cremer leerlingen: Peter van der Veldt, Jan van Westenbrugge, John Hofland leukste schoolreis in 1955 met een omgebouwde rijnaak een week naar Belgie.

  2004, Dick Verlee
  ?