Dick van der Heijden

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Dick van der Heijden en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Dick van der Heijden heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Engels geleerd, typeles gehad.

  Engels geleerd, typeles gehad. En dan die sexlessen, ik weet niet wie er meer vanaf wist want onderling onderricht heerste alom (toen al) Vragen stellen en je mocht je handschrift verdraaien (ja, ja) Volgens mij hadden we een juf (Daalder) die in het centrum woonde. Namen die ik me herinner zijn Henk en Gemma. Verder zit er in de grijse massa onder het grijse dek niet in

  Professor Vening Meineszschool, 1961

  Tomaten gevechten van de wilde tomaten die in het "moeras" landje groeide.

  Tomaten gevechten van de wilde tomaten die in het "moeras" landje groeide. Het pioneren van af de eerste dag vd school. We zaten eerst in een houten noodschool. De samenzang in de toneelzaal en ik kon maar beter mijn mond houden. De verkeersexamen op de fiets. Ook kan ik me het verhaal van Bram Vingerling voor de geest halen. Hij kon met een doosje een instortende pier rechtzetten. Hr de Vries Mr de Heus Mw Bobbeldijk, klasgenootjes oa Nico, Héro (die liep zo het gooimeer in) Dick van Diest, Coby, Gerda, Elsje, Henkie en ik zal dan bij Elly Klerkx gezeten hebben want ik sta op de foto van'"Erica" (Midden, op de bank) 2e van rechts. Het schooltuintje weet ik ook nog, het enigste wat goed grooide was radijs. Op deze school zat ook mijn broer Rob en mijn zussen Marijke en Karin. Of er tranen vloeide bij het afscheidsfeest weet ik niet meer in, ieder geval, ....mijn bestek heb ik nog steeds. (collectors-item!!!) Bericht voor Ingrid Schijf: met mijn zus Marijke is het goed. Ze is gescheiden en woont in Haarlem. Is moeder van 2 dochters en oma van een kleinzoon.

  Burg.Roëllschool, 1954

  ?