Ontdek PLUS

dick rijsdijk

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van dick rijsdijk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  dick rijsdijk heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  de heer Mussert herinner ik mij heel goed , leraar smeden.

  de heer Mussert herinner ik mij heel goed , leraar smeden.een fantastisch mens. De leraar bankwerken was de heer Boekhof vlgens mij, deze leraar ben ik later tegen gekomen in Arnhem , hij was er chef werplaats van een fabriek in stalen meubelen. Mede leerlingen herinner ik mij niet, wel een schoolgenoot woonde bij mij in de straat , tuindorp Merdijk te Naarden hij heette Harry Bakker.

  Lagere Technische School, 1949

  Leraren: Dhr.

  Leraren: Dhr. Zielsra , Dhr.Goedhart, Dhr.Jansen, Dhr.Modderaar Mede leerlingen : Piet Visser {vader had een viszaak en ze woonde net als ik in de Kloosterstraat} Evelien Brouwer{ is op heel jonge leeftijd overleden, woonde vlak bij mij ook in de kloosterstraat( vader had een bakkerij naast het schoolpleinvan de bovenbouw Naanne van Eijk{ liep veel op blote voeten, ook op school} Peter Hagen van de bakker naast het schoolplein v.d. onderbouw op de hoek v.d. kloosterstraat

  School met de Bijbel (Rehob..., 1942