Bekijk het volledige profiel van Dick Oomkens en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 5

Dick Oomkens heeft 5 klassenfoto's en kent 20 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Ik ben begonnen op de kleuters...

Ik ben begonnen op de kleuterschool De Fazant met juffrouw Vlieger als lerares, en daarna ging je vanzelf naar de Ruijsdaelschool.

2015, Dick Oomkens

Heb van 1965 tot 1969 op het S...

Heb van 1965 tot 1969 op het Smaragtplein gezeten. Mijn leraren waren, meester Haafkens (Nederlands), Henzepeter (Rekenen) volgens hem zou het met mij nooit wat worden in de maatschappij, maar ben inmiddels teamleider automatisering bij de grootste lease maatschappij van Nederland en 37 jaar getrouwd en heb 2 zoons van 27 en 33 jaar oud, Terpstra (Handarbeid), Forster (Engels) en Bus (Hoofdonderwijzer) en Juffrouw Aa. Meester Pistoor vond ik een etterbak. 2 meisjes zijn me altijd bij gebleven n.l. Willy Schouten en Marion van Nassau.

2002, Dick Oomkens

Ik ben begonnen op de kleuters...

Ik ben begonnen op de kleuterschool De Fazant met juffrouw Vlieger als lerares, en daarna ging je vanzelf naar de Ruijsdaelschool. Mijn laatste leraar was meester Ben de Graaf (6de Klas), en mijn klasgenoten Henk Splinter, Eddy Pronk, Rinus Rust, Andre en Tonny Strolenberg, Frans Burgemeester, Ferry Jansen, Herman Dam e.v.a. en nooit meer is er een voetbalelftal zover gekomen als ons elftal n.l. halve finale.

2002, Dick Oomkens
?