Dick Leeuwen

Kent 0 personen

MARRIED , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Dick Leeuwen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Dick Leeuwen heeft 9 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Hmmmm, als een van de jongste van de 4-lichting van 1975 voor de gempo Amsterdam ingestroomd (stamnummer tienduizendzevenhonderdtwaalf).

  Hmmmm, als een van de jongste van de 4-lichting van 1975 voor de gempo Amsterdam ingestroomd (stamnummer tienduizendzevenhonderdtwaalf). Ik zat in een gemengde klas tussen Amsterdammers/ en niet-Amsterdammers. Klasseleraar was Cor Bolijn; Als we A zeggen, zeggen we ook B , al komen we rollend aan het bureau. Klasgenoten Wout v/d Wildt, nog steeds een goede vriend en inmiddels door een dienstongeval afgekeurd, Wout Puyk, Charles de Kock. Ik was een van de weinige externen. Ben nu als IBT-docent/coordinator-instructeur diensthonden werkzaam in Flevoland.

  Politie Opleidings School N..., 1975

  Ik heb alleen de twee brugjaren gedaan, waarvan ik er een de klas "Griekenland" zat.

  Ik heb alleen de twee brugjaren gedaan, waarvan ik er een de klas "Griekenland" zat. Ik herinner mij vooral mr. Voogd, groot/streng maar rechtvaardig en de scheiding soul/underground. James Brown/Jimmie Hendrix. Jos Uivel ( zijn ouders hadden een snackkar) zat o.a. bij mij in de klas.

  Osdorper Schoolgemeenschap ..., 1970

  Juf Gullit, meester Cees Jansma, de wandelingen naar de gymzaal in Sloten.

  Juf Gullit, meester Cees Jansma, de wandelingen naar de gymzaal in Sloten. Klasgenoten die ik mij herinner; Marianne v/d Mey, Jan Elberse, Cor Griesheimer, Herman Schulp, Ida Klene, Christien Meesterman, Dick v/d Brink , Julia Arkenbout, Edwin Rijpkema, Bert Blom, Danny (de) Ridder, Cor Boonsta, Paul(tje) v/`t Wout en...... er schieten mij zo gauw geen namen meer te binnen. Wel dat het een leuke tijd was. Jammer genoeg het zicht op de medeleerlingen kwijtgeraakt. Ik weet dat Ida Klene een tijdje bezig is geweest met een reunie, verder jammer genoeg niets meer van gehoord.

  Prof. Dr. Ph. Kohnstammschool, 1964

  ?