Dick Lafeber

Kent 3 personen

Getrouwd
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Dick Lafeber en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Dick Lafeber heeft 4 klassenfoto's en kent 3 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  School is in 1962 begonnen in de LTS aan de Gordelweg Ik ben in 1963 in de 1e klas electrotechniek begonnen.

  School is in 1962 begonnen in de LTS aan de Gordelweg Ik ben in 1963 in de 1e klas electrotechniek begonnen.Dhr.Visser directeur dhr.v.d.Werke(roken in de klas)en dhr.v.Dijke electrotechniek in 1964 naar de Laanslootseweg.Medeleerlingen Gert Heymenberg uit Gouda en Peter Smit uit Reeuwijk Op een dag met z'n drieen op de fiets ipv van met de trein naar school, iedereen voor het raam op de uitkijk. Stapels briefjes voor te laat komen gekregen van de concierge.Leraar die een bordewisser naar een leerling gooide en met hem naar het ziekenhuis moest.

  chr. MTS, 1963

  onderwijzers dhr.

  onderwijzers dhr.Herstel,Roelfsema jr en sr. Snaterse,Alblas,Kleinhout(hoofd),juffr.v.Dijk uit den Haag van haar moesten wij de catechismus leren en voor de klas opzeggen, met het boek op de eerste schoolbank lukte dit aardig.gymleraar v.d. Laan.Na de gymles een rondje Reeuwijkse plassen gereden met de hele klas helaas werden wij betrapt volgens mij door dhr.Snaterse en moesten wij op een zaterdag terugkomen op school voor straf. Samen met Wim de Hollander alle boeken van de schoolbibliotheek gekaft tijdens de lesuren. Ook veel tijd gestoken in de redactie van de schoolkrant Taxus volgens mij was de omslag een ontwerp van de tekenleraar van de Berg(e)

  Johannes Calvijn MAVO, 1959

  juffrouw Reparon en volgens mij juffrouw Mulder.

  juffrouw Reparon en volgens mij juffrouw Mulder. Zandbak buiten in een soort kooi graven tot in het water tot we er zo smerig uitzagen en weer een boze juf hadden.

  Zonnebloem, 1951

  ?