Dick Jacobs

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Dick Jacobs en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 14

  Dick Jacobs heeft 14 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Juffrouw Schaap,Blom,Greve,struik,Oostenbrink,en natuurlijk de alom bekende Paulus allemaal bekend maar hoe hete toch die gymnastiekleraar die altijd z`n vinger in je rug zetten.

  Juffrouw Schaap,Blom,Greve,struik,Oostenbrink,en natuurlijk de alom bekende Paulus allemaal bekend maar hoe hete toch die gymnastiekleraar die altijd z`n vinger in je rug zetten. Ook nog niet vergeten de schoolreis naar Jan Willemroskamphuis in Nunspeet,die man met die bel.

  2004, Dick Jacobs

  school en ziekenhuis tegenover werden toen nog gebouwd,kwam op deze school toen hij een jaar bestond,wat me ook nog herinner de opening werd gevierd in marcanti met Willeke Alberti,mijnheer Schutte was de hoofd van de school.

  school en ziekenhuis tegenover werden toen nog gebouwd,kwam op deze school toen hij een jaar bestond,wat me ook nog herinner de opening werd gevierd in marcanti met Willeke Alberti,mijnheer Schutte was de hoofd van de school

  2004, Dick Jacobs
  ?