Ontdek PLUS

dick fransen

Kent 1 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van dick fransen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  dick fransen heeft 10 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  4 Schooljaren lang met de fiets door weer en wind via de Rotterdamsedijk, Broersvest, Singelstraat naar de Sint Jozef/Antonius Mulo aan de Mgr.

  4 Schooljaren lang met de fiets door weer en wind via de Rotterdamsedijk, Broersvest, Singelstraat naar de Sint Jozef/Antonius Mulo aan de Mgr. Nolenslaan. Goed onderwijs gehad van zowel van religieuze broeders uit het klooster aan de Warande , Schiedam als burger- leraren. I(n het 3e leerjaar had ik als klasse-leraar de heer Dubber. Op dinsdag-en donderdagmiddag had je geen lessen, maar ook op zaterdagmorgen ging je naar school. Namen van leerlingen die mij te binnen schieten: Nico van Zetten(voetbalde bij SVV), Joop Michel ( waar ik in de middagpauze bij hem thuis(Suiestraat-Rotterdam) lunchte), Ton Ebben (voetbalde bij v.v.Schiedam). Hans van der Zande(Doggerstraat-Rotterdam), Kolmeijer, Lelieveld, Theo v.d. Poort, die ik nog regelmatig tegenkom, Hans Waterreus (Mathenesserdijk-Rotterdam). Tijdens de ochtendpauze voetbalden we op het plein bij de naburige Huishoudschool, waar ik nog een kalverliefde "verkering" met een leuk meisje heb gehad. Al met al een leuke periode om op terug te kijken.

  St. Antonius Mulo, 1959