Dick deJager

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Dick deJager en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Dick deJager heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  'Studeerde' Aardrijkskunde en Duits in een tijd dat leren nog leuk was.

  'Studeerde' Aardrijkskunde en Duits in een tijd dat leren nog leuk was. Tsja, de 'zelfstudie'-weken, de vochtige wanden in Xinix, excursies naar de Vogezen, Sicilië, Dortmund, Harz. Veel vrienden en viendinnen aan over gehouden. Onbetwist de meest belangrijke en leuke periode in mijn leven.

  Stichting Opleiding Leraren..., 1980

  Het gestommel over de linoleum-bedekte houten vloeren van het houten gebouw; de lucht van het handenarbeidlokaal, stiekum roken in de fietsenstalling.

  Het gestommel over de linoleum-bedekte houten vloeren van het houten gebouw; de lucht van het handenarbeidlokaal, stiekum roken in de fietsenstalling. Ik verhuisde halverwege 3-HAVO naar Vlaardingen.

  Chr. College 'Stad en Lande', 1973

  Juffie van Wingerden, juffrouw Neels, juffrouw Bosschinga, meester Abma, Meester Jansen en meester Van Arkel.

  Juffie van Wingerden, juffrouw Neels, juffrouw Bosschinga, meester Abma, Meester Jansen en meester Van Arkel. Tsja, het schoolplein, de genummerde fietsenschuttingen, de vitrines in de gang, de bel en het aquarium en zo veel meer.

  Kon Wilhelminaschool, 1967

  ?