Dick Bolle

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Dick Bolle en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Dick Bolle heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Het is even diep graven maar wat mij bij gebleven is onder andere: Bosje narcissen gegeven aan de juffouw van de 2e klas (1967) welke hiermee zeer content was, blokfluitles bij meester Vooijs, Meester Schat, welke aardiger bleek te zijn dan verwacht, tij

  Het is even diep graven maar wat mij bij gebleven is onder andere: Bosje narcissen gegeven aan de juffouw van de 2e klas (1967) welke hiermee zeer content was, blokfluitles bij meester Vooijs, Meester Schat, welke aardiger bleek te zijn dan verwacht, tijdens de lessen op de fiets schoolspullen halen voor meester Holster, de trekbel, klaarover. Stiekem ei bakken bij Dimitrie thuis, en vervolgens de vlam in de pan.

  Meester Schabergschool, 1966

  Door omstandigheden ben ik plotseling van school gegaan.

  Door omstandigheden ben ik plotseling van school gegaan. Ik had toen geen tijd om afscheid te nemen, waardoor alle contacten zijn verbroken. Ik kijk met veel plezier terug naar mijn schooltijd op de Geurt. Een kleine greep uit mijn herinneringen zijn: Gitaar spelen met Hans Anganois en John Sandiford, Video kijken bij Katja van Gorkum met Loes en natuurlijk de werkweek in Vught waar ik voor het eerst verliefd werd.

  Geurt Volkersschool, 1973

  ?