Ontdek PLUS

Dick van Altena

Kent 34 personen

Geregistreerd partner
Woont in Loosdrecht

  Bekijk het volledige profiel van Dick van Altena en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Dick van Altena heeft 8 klassenfoto's en kent 34 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Herinneringen.

  Herinneringen....tja...Vers van de HAVO en dan meteen een schema voor je neus krijgen om een stoplichtschakeling met relais te bouwen. Ik wist niet eens hoe je "relais" schreef. Verder corresponderen via de agenda van je klasgenoot ("Petter!") met zijn zus, omdat er teleurstellend weinig dames een opleiding volgden op deze school. Bosman met zijn lied als poorten geïnverteerd moesten worden. Ik heb er nooit een melodie in kunnen ontdekken. Met zijn achten in de Renault 4 van Marco Stoops de Vaartweg naar beneden afjakkeren naar het dorp en dan horen dat ie APK-afgekeurd was....En dan de werkweken naar de Ardennen en de Friese meren. Nog nooit zo nat/koud/dronken geweest. Klasgenoten uit die tijd: Eric Assink, Rob Treffers en natuurlijk de onvolprezen Ronald Tracey! Practicum elektro was meer een klus-club en prakticum elektrotechnische materialen was niet zozeer om materialen te testen, maar de testapparatuur! Met open avonden zag je apparatuur waar je het bestaan niet eens van wist! Heb er overigens zeer verdienstelijk leren klaverjassen!

  Gooise Middelbare Technisch..., 1988

  De Frederik van Eedenschool met (in de pauze) de Heigalerij comfortabel dichtbij, de rondo's in de kantine voor 45 cent, Biologie van Eldijk en Peter Hoek (toffe peer!), Wiskunde van Zuur (Erg enthousiast, behalve de leerlingen), Geschiedenisproefwerken

  De Frederik van Eedenschool met (in de pauze) de Heigalerij comfortabel dichtbij, de rondo's in de kantine voor 45 cent, Biologie van Eldijk en Peter Hoek (toffe peer!), Wiskunde van Zuur (Erg enthousiast, behalve de leerlingen), Geschiedenisproefwerken van Vreeken ("Zo, ik zal het jullie vandaag eens dun door de broek laten drentelen!"), Gym en huiswerkcursus van ter Haar, Duits van Woudenberg (Jaaaaa, je dacht: kom, die ouwe verneuk ik effe"). Elfstedentocht 1986: Klas H4 had wiskunde, maar zat bij Dirk in zijn hok TV te kijken (de helft bleef ook zitten van die groep, geloof ik. Erg gezellig dat jaar daarop!) En dan de werkweken naar Berlijn..... Tja, kon ik het nog maar eens overdoen......Mensen waar ik veel mee omging: Ronald Tracey, Robert v/d Straten, John v/d Brakel, Gerben Kreuning. Vind het echt héél jammer dat ik niet op de reünie aanwezig kon zijn!

  A. Roland Holst College (Vo..., 1982

  De projektweken, zingen met meester Koolstra en zijn gitaar (daarbij wilde iedereen wel in de klas zitten).

  De projektweken, zingen met meester Koolstra en zijn gitaar (daarbij wilde iedereen wel in de klas zitten). Hij had voor ons een heel hoorspel gemaakt op de dag van zijn verjaardag, waar een quiz aan vast zat. De strenge doch rechtvaardige meester Koekkoek (heeft me door het levensgrote probleem van de staartdelingen heen geholpen). Verder natuurlijk de CITO-toets, waarbij je voor één keer snoep in de klas mocht eten. (Kapper van de Bunt aan de overkant deed dan goede zaken!) En uiteraard de bivak op de Leusderhei voor de 6e klassers! Ging veel om met Jan-Willem Fokkenrood, Willem-Jan Repko en Peter Manten.

  Mr J Terpstraschool, 1976