Bekijk het volledige profiel van Diane Oudes en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Diane Oudes heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Ik ben in 4 Havo op de BSG gek...

Ik ben in 4 Havo op de BSG gekomen, na 12 jaar Europese School. Een hele openbaring! Ben in die tijd veel omgegaan met Karen Stadegaard. Met een aantal naar mevr. Breek huiswerk "maken". Heb zelfs nog op school gewerkt, als congiërge/secretaresse in het oude en nieuwe gebouw. Ik werk nu bij een heel gezellig makelaarskantoor in Bergen waar ik ook nog steeds woon met Roeland en Noah (7 jaar) en Yannick (4 jaar).

2002, Diane Oudes

Ik woon nog steeds in Bergen m...

Ik woon nog steeds in Bergen met Roeland en heb inmiddels 2 kinderen. Een meisje, Noah van 7 jaar en een jongen Yannick van 4 jaar oud. Met een aantal van school heb ik nog contact o.a. de meiden Bakker, Coco v.d. Bergh, Anne-Fieke, Eugène Later. Mijn dochter zit nu bij Ilse Zoll in de klas op de van Reenenschool. En zo af en toe kom je nog eens wat mensen tegen. Na de Havo heb ik 2 jaar in Aix en Provence gewoond, daarna met omzwervingen in Utrecht, Amsterdam toch weer terug naar Bergen gekomen. Mijn zus Daphne werkt in het Hilton Hotel en woont ook in Amsterdam, mijn jongere zus Denise woont en werkt in Bergen.

2002, Diane Oudes
?