Diane Hofland

Kent 0 personen

DIVORCED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Diane Hofland en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Diane Hofland heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Wat een prachtige tijd!!!Ik was vooral druk met de randvoorwaarden erom heen.

  Wat een prachtige tijd!!!Ik was vooral druk met de randvoorwaarden erom heen....de barcommissie, de leerlingenraad, de ondernemingsraad, het Lucascabaret...Veel lol dus en hart voor de zaak.Dat is wat ik me vooral herinner.

  verpleegkundigenopleiding S..., 1988

  Ik heb de VHBO gedaan, in drie jaar.

  Ik heb de VHBO gedaan, in drie jaar. Heb goede herinneringen aan Peter Delwel, docent engels. Verstrooid als een professor. Bijzondere geschiedenislessen van mijnheer van Dijk. Hij studeerde voor rabbi, zijn lessen waren vermoedelijk gekleurd, maar razend interssant. Ik was zwaar vriendinnen met Dinie Windhaus, Joost (achternaam ben ik even kwijt) en Arie Zwart. Wil iedereen wel weer eens spreken.

  doelensteyn, 1982

  Ik was al wat ouder, was al twee keer blijven zitten op de MAVO en stroomde dus in het tweede jaar in.

  Ik was al wat ouder, was al twee keer blijven zitten op de MAVO en stroomde dus in het tweede jaar in. Had het moeilijk met mijnheer Roest. Die vond mij maar rare snoeshaan volgens mij. Mijn lievelingsvak was engels, mijn lievelings docenten waren mevrouw de Haaij en de twee van Soesten. Het was wel een fijne beschermende school. Ik heb geleerd om biest te eten en ik vond het heel bijzonder dat soms de kinderen niet naar school kwamen omdat zij thuis moesten helpen op de boerderij of gewoon thuis. Ik moest gewoon altijd naar school!!

  De Weidebloem, 1979

  ?