diane Dekker

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van diane Dekker en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  diane Dekker heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  hallo allemaal, ik heb op deze school een onwijs gave tijd gehad, samen met Sharon, Patricia, 2x Sandy,Nancy, Sascha, Jolanda, Nurtan, Bas, Richard, nou teveel om op te noemen, we hadden 2 jaar achter elkaar de klasseleraar Wijnands gehad (tekenen,Biolog

  hallo allemaal, ik heb op deze school een onwijs gave tijd gehad, samen met Sharon, Patricia, 2x Sandy,Nancy, Sascha, Jolanda, Nurtan, Bas, Richard, nou teveel om op te noemen, we hadden 2 jaar achter elkaar de klasseleraar Wijnands gehad (tekenen,Biologie) Ik heb alleen helaas geen examen gedaan in '87 waar zijn jullie allemaal!

  Dr. A. Plesmanschool, 1983

  ik weet alle meesters en juffen nog, ik zie ze zo voor me klas 1+2 juffrouw ter Beeck 3 mester Kok 4+5 juffrouw de Klerck en alleen de naam van de meester van klas 6 ben ik kwijt (wie hem weet mag het zeggen) en de gymleraar meester Jamin dat vond ik een

  ik weet alle meesters en juffen nog, ik zie ze zo voor me klas 1+2 juffrouw ter Beeck 3 mester Kok 4+5 juffrouw de Klerck en alleen de naam van de meester van klas 6 ben ik kwijt (wie hem weet mag het zeggen) en de gymleraar meester Jamin dat vond ik een schatje. Wat ik nog echt herrinner zijn Ellen en Yvonne, dat was net een tweeling waar de een ging, ging de andere ook. wie weet komen we elkaar nog eens tegen.

  Marius Bauer school, 1976

  ?