Bekijk het volledige profiel van Diane Conception en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

Diane Conception heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

avn de willem lodewijk naar de...

avn de willem lodewijk naar de guido de bres. Klasseleraar in 4 was meneer rietveld(biologie). Vriendin was Corrie Hartveld. Veel opgetrokken met Jannie Booy. OOK MET INEKE kERPEL OPGETROKKEN. DEZE MEIDEN ZOU IK GRAAG NOG EENS WILLEN ONTMOETEN.Binnenkort zal ik wat foto's toevoegen. Dat is altijd leuk. Achterste voren lezen.. ln.tenalp#noitpecnoc.maf

2004, Diane Conception

Hartsvriendin was Corrie Hartv...

Hartsvriendin was Corrie Hartveld.Ik zal binnenkort eens wat klassenfoto's scannen en plaatsen.

2004, Diane Conception

Met Bert Slingerland ging ik i...

Met Bert Slingerland ging ik iedere dag van-en naar school en Pim van Westrenen en ik waren onafscheidelijk na de schooltijden. Veel kattekwaad uitgehaald samen. Naar Pim ben ik al een poos op zoek. Lijkt me erg leuk om ons kattekwaad nog eens op te halen. Pim, Ik ben Diane en Pieta is: van Beek. Twee jaren geleden heb ik haar gevonden op internet. Ik hoop dat je dit berichtje leest en een mailtje stuurt. Ook in de Bethlehemstraat hebben we samen in de klas gezeten! Je bent pc freak dus ik typ het anders in. het complete email adres krijg je anders niet door. fam.conception monkeytail plen net point en nel . EN NA DIT BERICHT TE HEBBEN GEPLAATST EN VERDER TE HEBBEN GEZOCHT HEB IK PIM ONTDEKT. ERG LEUK! NU BERT NOG!

2004, Diane Conception
?