diana wielink

Kent 0 personen

RELATION
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van diana wielink en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  diana wielink heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Volgde de vormingsklas, niet helemaal afgemaakt, ging natuurkunde en daarna medicijnen studeren in Utrecht.

  Volgde de vormingsklas, niet helemaal afgemaakt, ging natuurkunde en daarna medicijnen studeren in Utrecht. Zou het leuk vinden om wat te horen van oude klasgenoten.

  Daltonscholengemenschap de ..., 1978

  V.

  V.E.S.T.E.R.'s toneeluitvoeringen rondom de kerstvakantie.Bonje met Brouwer voor latijn/grieks. schaatsen op de parkvijver i.p.v gym.De vele lessen in de oude "technische school". zeepsop en K.permanganaat in ogterop's fontijn. Musterd op de fiets tijdens onze Cross-country. schoolreisjes naar Trier ( van oene in de modder ) en Parijs. Tussen de middag naar Het Trefpunt, de fietsenkelder

  Regionale Stad en Esch, 1972

  Juf Assen in de eerste klas, Juf Hilkemeyer, die me frambozen kwam brengen nadat mijn amandels eruit moesten, Meester Bulder die me vaak uit de klas stuurde, waarom wist ik niet ( te veel kletsen misschien ? ) Koninginnedag, elke week "toneel" op het pod

  Juf Assen in de eerste klas, Juf Hilkemeyer, die me frambozen kwam brengen nadat mijn amandels eruit moesten, Meester Bulder die me vaak uit de klas stuurde, waarom wist ik niet ( te veel kletsen misschien ? ) Koninginnedag, elke week "toneel" op het podium, kranten inzamelngen, gym in de kweekschool, veel kwekelingen als "onderwijzer".

  W.F. Jonkmanschool, 1966

  ?